Olen aina ollut kaikenlaisten pussukoiden suurkuluttaja ja marimekkofani. Kukkarokehyksellä olen tehnyt laukkuja ja pussukoita noin vuodesta 2009 kun törmäsin kaupassa kehyksiin ja älysin että voinkin tehdä pussukkani itse. Tein pussukoita ja laukkuja ensin itselle, ystäville ja sukulaisille joten mallit ovat syntyneet ja muokkautuneet omista sekä ystävien ideoista ja tarpeista. 

Alun perin touhu oli tuulettamista muista jutuista mutta vuoden 2017 lopusta tuuletus kasvoi ihan oikeaksi yritykseksi. Alussa nimi oli dHb (design by Heidi Blackburn) mutta vuoden 2018 alusta nimeksi tuli yrityksen perustamisen yhteydessä HeidinFabriikki / Heidi's Factory, koska Fabriikista syntyy muutakin kuin pussukoita. dHb ei kuitenkaan kokonaan poistu kuvioista vaan jää joidenkin juttujen nimeksi ja logoksi. Kaikki verkkopuodissa olevat tuotteet ovat siis omaa tuotantoa.

Koska olen yhdeltä ammatiltani ompelija, kuten olivat molemmat isoäitinikin, ovat pussukat ammattitaidolla ja laadukkaasti tehtyjä. Kaavoitus ja sitä kautta toimivuus ja etenkin laatu on minulle erityisen tärkeää. Mallit elävät ideoiden, materiaalien ja käyttötarpeiden mukaan ja mallistot ovat pieniä. 

Koska Suomen luonto ja eläinten hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni, lahjoitan myyntivoitostani kuukausittain pienen summan näiden asioiden hyväksi toimiville järjestöille. 

Työhuoneeni sijaitsee kotimme yhteydessä ja sinne on oma sisäänkäynti, joten voit tulla ostoksille myös työhuoneelleni. Työhuoneella voit maksaa myös pankki- ja luottokorteilla. Ilmoitathan vain tulostasi etukäteen että tiedän olla paikalla. 

Allergisille tiedoksi, että työhuoneella touhujani seuraa meidän koiruli Pulla.