Fabriikin tarina

Innostus käsitöihin alkoi jo noin kuusivuotiaana kun opettelin tekemään nukenvaatteita isoäitini opastuksella, joka oli toisenkin isoäitini tapaan käsityöläinen. Oikeastaan kaikenlainen käsillä tekeminen ja tuunaaminen on ollut minun juttu aina. Olen myös kaikenlaisten pussukoiden suurkuluttaja ja erityisesti mieltynyt pussukoihin joissa on metallikehykset. Kun noin vuonna 2009 huomasin että kukkaronkehyksiä saa askartelukaupasta, oivalsin että voin tehdä kehykselliset pussukkani jatkossa itse. Ideankukka alkoi kukkia ja tein pussukoita ja kukkarolaukkuja itselle, ystäville ja sukulaisille. Alun perin touhu olikin tuulettamista muista jutuista mutta vuoden 2017 lopusta tuuletus kasvoi ihan oikeaksi yritykseksi. Mallit ovatkin syntyneet ja muokkautuneet omista sekä ystävien ideoista ja toiveista. Kaikki tuotteet ovat siis omaa tuotantoa. 

Olen ammatiltani pukuompelija joten tuotteet ovat huolella ja ammattitaidolla tehty. Mallit elävät jatkuvasti materiaalien, trendien ja asiakkaiden toiveiden mukaan ja mallistot ovat pieniä. 

Suomen luonto ja eläinten hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni joten lahjoitan myyntivoitostani kuukausittain pienen summan näiden asioiden hyväksi toimiville järjestöille. 

Allergisille tiedoksi, että työhuoneella touhujani seuraa meidän koiruli Pulla.