Ostoskori

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet laukuille, meikkipusseille, kukkaroille ja pussukoille

Pussukat ja kukkarot joissa on metallikehys ei saa pestä pesukoneessa edes pesupussissa, koska metallinen kehys voi vahingoittaa pesukonetta. 

Pussukat ja laukut joissa on vetoketju voi pestä pesukoneessa hienopyykissä, mutta ne kannattaa kuitenkin pestä lempeästi käsin haaleassa vedessä hankaamatta, näin kankaiden värit säilyvät kauniina. 

Kun pussukan pesun jälkeen taputtelee märkänä sileäksi, sitä ei yleensä tarvitse kuivumisen jälkeen silittää. Jos pussukka kuitenkin pesun jälkeen jää ryppyiseksi, sen voi silittää miedolla lämmöllä.

Rumpukuivaus kuluttaa kangasta ja kehys voi rikkoa kuivausrummun, joten ei rumpukuivausta.

Pesuohje pyjamille

Koska pyjamien kangas on painettu käsin suosittelen hienopesua sekä tasokuivausta. Rumpukuivaus kuluttaa mitä tahansa vaatetta ja jotta pyjamat olisivat mahdollisimman pitkäikäiset, kannattaa rumpukuivausta siis välttää.

Menikö pussukkasi rikki?

Kestävästi tehdyissä pussukoissa kuuluu kehyksen olla puristettu kiinni kankaaseen. FABRIIKIn tuotteisssa on kehykset ennen puristamista liimattu, näin kangas pysyy kehyksessä kiinni reippaammassakin käytössä. 

Joskus voi ammattilaisellakin mennä jokin vinksalleen ja pussukka saattaa käytössä irrota kehyksestä, metallikehyksissä voi olla maanantaikappaleita ja niistä voi nipsukat irrota, metalliliitokset voi pettää tai kehys voi löystyä niin ettei se pysy kiinni. Jos sinun kohdalle sattuu jotakin tämän tapaista, niin nou hätä, laita minulle viestiä yhteydenottolomakkeella tai s-postilla osoitteeseen d H b @ l i v e . f i (ota välilyönnit pois) niin selvitellään mitä asialle voisi tehdä. Todennäköisesti korjaan pussukan tai vaihdan sen kokonaan uuteen.