Ostoskori

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet laukuille ja pussukoille

Pussukat joissa on metallikehys en suosittele pesemään pesukoneessa edes pesupussissa, koska metallinen kehys voi vahingoittaa pesukonetta ja kehys voi vääntyä. Laukut ja pussukat joissa on vetoketju, voi huoletta pestä pesukoneessa hienopyykissä.

Rumpukuivaus kuluttaa kangasta ja kehys voi rikkoa kuivausrummunkin, joten en suosittele tätäkään toimenpidettä.

Kaikki pussukat kannattaakin pestä käsin haaleassa vedessä näin värit säilyvät kauniina. Kun pussukan pesun jälkeen taputtelee märkänä sileäksi, sitä ei yleensä tarvitse kuivumisen jälkeen silittää. Jos pussukka kuitenkin pesun jälkeen jää ryppyiseksi, silitä se miedolla lämmöllä.

Pesuohje pyjamille

Koska pyjamien kangas on painettu käsin suosittelen hienopesua sekä tasokuivausta. Rumpukuivaus kuluttaa mitä tahansa vaatetta ja jotta pyjamat olisivat mahdollisimman pitkäikäiset, kannattaa rumpukuivausta siis välttää.

Menikö pussukkasi rikki?

Kestävästi tehdyissä pussukoissa kuuluu kehyksen olla puristettu kiinni kankaaseen. FABRIIKIn tuotteisssa on kehykset ennen puristamista liimattu, näin kangas pysyy kehyksessä kiinni reippaammassakin käytössä. 

Joskus voi ammattilaisellakin mennä jokin vinksalleen ja pussukka saattaa käytössä irrota kehyksestä, metallikehyksissä voi olla maanantaikappaleita ja niistä voi nipsukat irrota, metalliliitokset voi pettää tai kehys voi löystyä niin ettei se pysy kiinni. Jos sinun kohdalle sattuu jotakin tämän tapaista, niin nou hätä, laita minulle viestiä osoitteeseen dHb@live.fi niin selvitellään mitä asialle voisi tehdä. Todennäköisesti korjaan pussukan tai vaihdan sen kokonaan uuteen.