Käsittely- ja toimituskulut

3,20 €Toimitus postin kirjeenä kotiin (yhdelle tuotteelle)
4,90 €Matkahuollon Lähellä-Paketti nouto mm. matkahuollon toimipisteet ja pakettiautomaatit sekä K-marketit ja R-kioskit
5,90Toimitus Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin
0 €Yli 50 € tilaukset vuoden 2019 loppuun
0 €Nouto työhuoneelta Lohjalta (ilmoitathan etukäteen koska olet tulossa)


Käsittely- ja toimituskulut, sekä maksuehdot koskevat vain suomeen lähetettäviä tilauksia. Laitan tilauksia matkaan joka päivä. Tuotteet postitetaan kierrätettävissä materiaaleissa, näin säästämme luontoa ja kulut pysyy kurissa.

Allergisille tiedoksi että työhuoneessa häärää minun lisäksi meidän koiruli Pulla.

Tuotteiden hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Kun laitat tuotteen ostoskoriin, se on sinulle varattuna 15 minuuttia. Jos tuotteita on vain yksi jäljellä, voi kassalla joskus olla ongelmia jos menet pois sivuilta ja palaat takaisin tekemään uuden tilauksen. Tällöin kannattaa odottaa tuo 15 min,  niin haluamasi tuotteen varaus on poistunut.

Maksaminen

Ostosten maksaminen onnistuu pankkikortilla ja luottokortilla. Valitse kassalla sinulle sopivin vaihtoehto.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus.

Ostaminen laskulle tai osamaksulla

Valittavana on Klarna-lasku tai osamaksu.

Koulut, museot, päiväkodit ja kirjastot, erilliselle laskulle ostaminen onnistuu myös. Kyselyä laskulle ostamisesta voitte laittaa yhteystiedot-sivulla.

Tuotteen palauttaminen

Jos et kuitenkaan ole ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit tietenkin palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen 30 pv sisällä ostohetkestä. Ehtona kuitenkin on, että tuote/tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömät. Ennen tuotteen palauttamista otathan ensin yhteyttä. Kun tuote on palautettu, palautan tuotteen hinnan sekä ostohetken käsittely- ja toimituskulut siinä tapauksessa että tilauksessa oli vain yksi tuote. Jos tuotteita oli useampi, ei postimaksua palauteta. Vaihdoissa ja palautuksissa tuotteen lähettämisestä takaisin minulle vastaa kuitenkin asiakas.