Käsittely- ja toimituskulut

3 €          yhdestä tuotteesta
5 €          kahdesta tai useammasta tuotteesta

0 €          nouto työhuoneelta Lohjalta (ilmoitathan etukäteen koska olet tulossa)

Jos tilaat yhden tuotteen, se tulee normaalina kirjeenä suoraan kotiin. Jos tilaat kerralla useamman tuotteen, voit valita haluatko tuotteen Postin toimipisteeseen vain pakettiautomaattiin. Jos tilaat usemman tuotteen ja paketti on sen kokoinen, (esim. kaksi kukkaroa) että se mahtuu postiluukusta sisään, paketti tulee suoraan kotiin. 

Käsittely- ja toimituskulut, sekä maksuehdot koskevat vain suomeen lähetettäviä tilauksia. Laitan tilauksia matkaan joka päivä. Tuotteet postitetaan kierrätettävissä materiaaleissa, näin säästämme luontoa ja kulut pysyy kurissa.

Allergisille tiedoksi että työhuoneessa häärää minun lisäksi meidän koiruli Pulla.

Tuotteiden hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Kun laitat tuotteen ostoskoriin, se on sinulle varattuna 15 minuuttia. Jos tuotteita on vain yksi jäljellä, voi kassalla joskus olla ongelmia jos teet heti perään toisen tilauksen. Tällöin kannattaa odottaa tuo 15 min,  niin haluamasi tuotteen varaus on poistunut.

Maksaminen

Ostosten maksaminen onnistuu pankkikortilla, luottokortilla, Mash-laskulla tai Mash-osamaksulla. Valitse kassalla sinulle sopivin vaihtoehto.

Ostaminen laskulle tai osamaksulla

Koulut, museot, päiväkodit ja kirjastot, laskulle ostaminen onnistuu myös. Kun käytätä tuotteen ostamiseen Mash-laskua, saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa. Kassalla voit valita Mash-laskun tai Mash-osamaksun. Lisää Mash-laskusta voit lukea täällä.

Tuotteen palauttaminen

Jos et kuitenkaan ole ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit tietenkin palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen 30 pv sisällä ostohetkestä. Ehtona kuitenkin on, että tuote/tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömät. Ennen tuotteen palauttamista otathan ensin yhteyttä. Kun tuote on palautettu, palautan tuotteen hinnan sekä ostohetken käsittely- ja toimituskulut siinä tapauksessa että tilauksessa oli vain yksi tuote. Jos tuotteita oli useampi, ei postimaksua palauteta. Vaihdoissa ja palautuksissa tuotteen lähettämisestä takaisin minulle vastaa kuitenkin asiakas.