Käsittely- ja toimituskulut

2,90 €    yhdestä tuotteesta
5 €          kahdesta tai useammasta tuotteesta

0 €          nouto työhuoneelta Lohjalta (ilmoitathan etukäteen koska olet tulossa)

Jos teet tilauksen 17.12 mennessä ehtii paketti perille ennen joulua, jos posti vain kulkee normaalisti.

Vuoden 2019 alusta käsittely- ja toimituskulut nousevat pikkuisen, koska posti ystävällisesti ilmoitti postimaksujen taas nousevan.

Jos tilaat yhden tuotteen, se tulee normaalina kirjeenä aika nopsasti suoraan kotiin. Jos tilaat kerralla useamman tuotteen, voit valita haluatko tuotteen Postin toimipisteeseen vain pakettiautomaattiin. Jos tilaat usemman tuotteen ja paketti on sen kokoinen (esim. kaksi kukkaroa) että se mahtuu postiluukusta sisään, paketti tulee suoraan kotiin. 

Käsittely- ja toimituskulut, sekä maksuehdot koskevat vain suomeen lähetettäviä tilauksia. Laitan tilauksia matkaan joka päivä.

Allergisille tiedoksi että työhuoneessa häärää minun lisäksi meidän koiruli Pulla.

Tuotteiden hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksaminen

Ostosten maksaminen onnistuu pankkikortilla, luottokortilla, Mash-laskulla tai Mash-osamaksulla. Valitse kassalla sinulle sopivin vaihtoehto.

Ostaminen laskulle tai osamaksulla

Koulut, päiväkodit, kirjastot ja kimppaostajat, laskulle ostaminen onnistuu myös. Kun käytätä tuotteen ostamiseen Mash-laskua, saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa. Kassalla voit valita Mash-laskun tai Mash-osamaksun. Lisää Mash-laskusta voit lukea täällä.

Tuotteen palauttaminen

Jos et kuitenkaan ole ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit tietenkin palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen 30 pv sisällä ostohetkestä. Ehtona kuitenkin on, että tuote/tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömät. Ennen tuotteen palauttamista otathan ensin yhteyttä. Kun tuote on palautettu, palautan kaikki sinulta saamani suoritukset eli tuotteen hinnan sekä ostohetken käsittely- ja toimituskulut. Vaihdoissa ja palautuksissa tuotteen lähettämisestä takaisin minulle vastaa asiakas.