Käsittely ja toimituskulut

2,90 €   yhdestä tuotteesta
5 €          kahdesta tai useammasta tuotteesta

Jos tilaat yhden tuotteen, se tulee normaalina kirjeenä aika nopsasti suoraan kotiin. Jos tilaat kerralla useamman tuotteen, voit valita haluatko tuotteen Postin toimipisteeseen vain pakettiautomaattiin. Jos tilaat usemman tuotteen ja paketti on sen kokoinen (esim. kaksi kukkaroa) että se mahtuu postiluukusta sisään, paketti tulee suoraan kotiin. 

Käsittely- ja toimituskulut, sekä maksuehdot koskevat vain suomeen lähetettäviä tilauksia. Laitan tilauksia matkaan joka päivä.

Allergisille tiedoksi että työhuoneessa häärää minun lisäksi meidän koiruli Pulla.

Tuotteiden hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ostaminen laskulle onnistuu myös

Koulut, päiväkodit, kirjastot ja kimppaostaja, jos haluatte ostaa isomman erän niin ottakaa yhteyttä. Ostaminen laskulla onnistuu myös. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Tuotteen palauttaminen

Jos et kuitenkaan ole ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit tietenkin palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen 30 pv sisällä ostohetkestä. Ehtona kuitenkin on, että tuote/tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömät. Ennen tuotteen palauttamista otathan ensin yhteyttä. Kun tuote on palautettu, palautan kaikki sinulta saamani suoritukset eli tuotteen hinnan sekä ostohetken käsittely- ja toimituskulut. Vaihdoissa ja palautuksissa tuotteen lähettämisestä takaisin minulle vastaa asiakas.