Ostoskori

Tietoa FABRIIKISTA ja tuotteista

Tietoa tuotteista ja materiaaleista

Uniikit jutut ja ekologisuus on FABRIIKIn materiaalihankinnoissa aina ensisijalla. Kuviollisten tuotteiden kankaat on painettu luontoystävällisillä OEKO-TEX® –sertifioiduilla kangasväreillä EU:ssa. Vuorena käytän puuvillan ja polyesterin lisäksi materiaalia joka on tehty kierrätetystä polyesterikuidusta ja käytetyistä muovipulloista. Keinonahka on materiaalina mukava, jokaisen kukkarolle sopiva, helppohoitoinen ja sopii myös vegaanille. 

Tuotteiden mallit on suunniteltu siten, että materiaalit käytetään tehokkaasti ja hukkapalaa tulee mahdollisimman vähän. Mallit ja kankaat vaihtuvat trendien ja asiakkaiden toiveiden mukaan ja mallistot ovat pieniä. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu (paitsi pyjamat) omalla työhuonella Lohjalla. 

Suomen luonto ja eläinten hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni joten lahjoitan myyntituloistani kuukausittain pienen summan näiden asioiden hyväksi toimiville järjestöille. 

Pyjamat

Pyjamat on pieni poikkeama FABRIIKIn tuotannossa. Huomasin kuinka vaikeaa oli löytää kauniita pyjamia ja kun niitä kerran löysin, halusin niitä myymällä ilahduttaa muitakin. Pyjamia ei tehdä hikipajalla, vaan pienessä ompelimossa Intiassa. Heidän päätuoteensa on käsinpainetut kankaat sekä niistä tehtävät tuotteet. Paikkaan voi vapaasti mennä tutustumaan sekä tekemään ostoksia. Olen itse valinnut FABRIIKIlle ommeltujen pyjamien kankaat. 

Kuvat

Tuotteiden kuvat ja mainoskuvat ovat kaikki itse otettuja ja suurimmaksi osaksi meidän huushollissa ja puutarhassa. Kuvaaminen ei ole vahvinta osaamistani ja sillä saralla onkin vielä paljon opittavaa. 

Kaikkien myytävänä olevien tuotteiden hoito-ohjeet löydät täältä.

Miten FABRIIKKI syntyi

Molemmat isoäitini olivat kädentaitajia ja käsityöläisiä joten olen kasvanut kankaiden, kaavojen ja käsillä tekemisen keskellä. Kaikkenlaiset käsityöt sekä tuunaaminen onkin ollut minun/meidän perheen juttu aina. Olen myös pussukoiden suurkuluttaja ja kun noin vuonna 2009 huomasin, että kukkaronkehyksiä saa askartelukaupasta alkoi idean kukka kukkia. 

Aluksi puuhastelu pussukoiden kanssa olikin vain harrastus ja pään tuulettamista päivätyöstä, mutta vuonna 2017 tuuletus kasvoi ihan oikeaksi yritykseksi. Samoihin aikoihin meistä tuli maalaiskaupunkilaisia kun muutimme Helsingistä Lohjan keskustaan vanhaan hirsitaloon joka miljöönä mahdollisti yrittämisen. Niin se päivätyö sitten jäi Helsinkiin ja minusta tuli täyspäiväinen yrittäjä. Fabriikissa syntyykin kaikenlaista, tänään tätä ja huomenna ehkä jotain muuta. 

Allergisille tiedoksi, että työhuoneella touhujani seuraa meidän koiruli Pulla.

H e i d i  B l a c k b u r n
kauppias, myyjä, suunnittelija, ompelija, asiakaspalvelija, varastotyöntekijä, graafikko, valokuvaaja, talousvastaava, copy.... yrityksessä HEIDIN FABRIIKKI