Cactus -Kukkarolaukku Mini
Cactus -Kukkarolaukku Mini Cactus -Kukkarolaukku Mini Cactus -Kukkarolaukku Mini Cactus -Kukkarolaukku Mini

Cactus -Kukkarolaukku Mini

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Leanne Hatch

Saatavuus Varastossa

Pieni mutta tilava. Tämä malli on parhaimmillaan silloin jos et tarvitse mukaan muuta kuin avaimet ja puhelimen. Malli on alunperin suunniteltu kännykkälaukuksi, mutta käy muuhunkin käyttöön. Minilaukkuun menee oikein nätisti kaksikin kännykkää. 

Päällinen on laadukasta Kona-puuvillaa ja vuori paksumpaa puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. Kankaaseen on päälle ommeltu kangasmerkki.

Kankaan on suunnitellut Leanne Hatch  ja se on painettu Berliinissä luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä.

Jokaiseen laukkuun kuuluu yksi olkahihna ja voit valita, haluatko laukkuun mustan olkahihnan vai olkahihnan ketjuna. Voit myös ostaa ylimääräisen olkahihnan erikseen.

Musta olkahihna on polypropeenia, se on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita mustan olkahihnan leveyden. Minilaukkujen kuvissa käytetyn mustan olkahihnan leveys on 10 mm. 

Olkahihna ketjuna on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun. 

Laukun koko: kehyksen leveys 10 cm, laukun syvyys 19 cm.

Yhteensopivat tuotteet