Höyhensaari -Iso vetskarilaukku
Höyhensaari -Iso vetskarilaukku Höyhensaari -Iso vetskarilaukku Höyhensaari -Iso vetskarilaukku

Höyhensaari -Iso vetskarilaukku

26,35 €
31,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Hang Tight Studio

Saatavuus Varastossa

Vetoketjullisen olkalaukun päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori paksua puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. Vetskarilaukussa on sisällä tasku. Laukku on saman syvyinen kuin Maxi-laukku mutta vetoketjun ansiosta tämä malli on tilavampi.

Kankaan on suunnitellut Hang Tight Studio ja se on painettu luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä. Laukun pohjaväri on harmaa.

Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisähintaa. Polypropeeninen olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Ensimmäisessä kuvassa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on 15 mm. 

Lisähinta puuvillaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Puuvillaisen olkahihnan leveys on 15 mm ja sen maksimipituus on 160 cm.

Lisähinta keinonahkaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Keinonahkaisen olkahihnan leveys on 1 cm ja sen maksimipituus on 120 cm. Keinonahkainen olkahihna on tosi kaunis ja muistuttaa oikeaa nahkaa. Voit myös valita keinonahkaisen olkahihnan värin. 

Lisähinta olkahihnasta ketjuna on 2,50 eur. Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: laukun leveys 28 cm,  vetoketjun pituus 25 cm, laukun syvyys 19 cm, laukun pohjan leveys 3 cm.