Keto -Kukkarolaukku Midi
Keto -Kukkarolaukku Midi Keto -Kukkarolaukku Midi Keto -Kukkarolaukku Midi Keto -Kukkarolaukku Midi Keto -Kukkarolaukku Midi

Keto -Kukkarolaukku Midi

Tuotetta rajoitettu erä.
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Cheerful Madness

Saatavuus Varastossa

Päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori paksua puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. Kehyksen väri on hopea.

Kankaan on suunnitellut Cheerful Madness ja se on painettu Berliinissä luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä.

Laukun hintaan kuuluu yksi olkahihna ja voit valita, haluatko laukkuun mustan olkahihnan vai olkahihnan ketjuna. Voit myös ostaa ylimääräisen olkahihnan erikseen.

Musta olkahihna on polypropeenia, se on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita mustan olkahihnan leveyden. Midilaukkujen kuvissa käytetyn mustan olkahihnan leveys on 15 mm. 

Olkahihna ketjuna on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun. 

Laukun koko: kehyksen leveys 15 cm, laukun syvyys 19 cm

kukkarolaukku olkalaukku kännykkälaukku marimekko ivanahelsinki globe hope kännykkäpussi nipsulaukku tuplakukkaro nipsukukkaro mustavalkoinen musta valkoinen höyhen koiranputki kangaslaukku canvas