Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta)
Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta) Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta)

Lintuset -kukkarolaukku Midi (laukkua on kahta väriä Harmaa ja Musta)

Tuotetta rajoitettu erä.
29,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Valitse olkahihna sekä laukun väri alta:

Saatavuus Varastossa

Kukkarolaukun päällinen on OEKO-TEX®  -sertifioitua puuvillacanvasta johon on brodeerattu kaunis kuvio. Vuori paksua puuvillaa ja laukun sisällä on tasku. Kaikki metalliosat ovat hopean värisiä. Laukun hintaan kuuluu yksi valitsemasi olkahihna. Laukun pohjaan, kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä. Laukun kaikki metalliosat ovat hopean väriset.

Voit valita laukun värin sekä olkahihnan.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Mustan puuvillaisen olkahihnan leveys on 15 mm ja harmaan 20 cm. 

Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on huom. vain 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: kehyksen leveys 15 cm, laukun syvyys 21 cm.