Ostoskori

HEIDIN FABRIIKKI

Marketta -kukkarolaukku Maxi

36,90 €
sis. 24 % ALV

Kukkarolaukun päällinen on pehmeää softshelliä jossa on pikkuinen toppakankaan tuntu, joten tunnelma laukussa on aika hauska.

Kukkarolaukun päällinen on softshelliä (polyesteri) johon kuvio on painettu OEKO-TEX® –sertifioiduilla kangasväreillä. Vuori on vedenkestävää pinnoitettua polyesteriä, näin laukku on myös säänkestävä. Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä. Laukussa on sisällä yksi avotasku. Laukun metalliosta ovat hopean väriset.

Voit valita laukkuun mieleisesi olkahihnan. Olkahihnan puuvillaa tai polypropeenia voit valita maksutta. Olkaketjusta ja nahkaisesta olkahihnasta peritään pieni lisämaksu.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. Ei lisämaksua.

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. 

Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. 

Jos laukku tulee lahjaksi, voit ostaa sille myös paketoinnin kauniiseen lahjapaperiin sekä pakettikortin. Paketointipalveluun voit tutustua täällä.

Laukun koko: kehyksen leveys 21 cm, laukun syvyys 20 cm.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi