Muru -kännykkälaukku vetoketjulla
Muru -kännykkälaukku vetoketjulla Muru -kännykkälaukku vetoketjulla Muru -kännykkälaukku vetoketjulla Muru -kännykkälaukku vetoketjulla

Muru -kännykkälaukku vetoketjulla

Tuotetta rajoitettu erä.
21,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Foster Cranz

Saatavuus Varastossa

Vetoketjullisen kännykkälaukun päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori mustaa tukevaa puuvillasekoitetta, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. Laukussa on sisällä tasku.

Kankaan on suunnitellut Foster Cranz ja se on painettu luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä. 

Ensimmäisen kuvan musta olkahihna on polypropeenia. Polypropeeninen olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Ensimmäisessä kuvassa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on 10 mm. Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisähintaa.

Lisähinta keinonahkaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Keinonahkaisen olkahihnan leveys on 1 cm ja sen maksimipituus on 120 cm. Keinonahkainen olkahihna on tosi kaunis ja muistuttaa oikeaa nahkaa. Voit myös valita keinonahkaisen olkahihnan värin. 

Lisähinta olkahihnasta ketjuna on 2,50 eur. Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: vetoketjun pituus 20 cm, laukun syvyys 14 cm.

kukkarolaukku kännykkälaukku marimekko ivanahelsinki globe hope kännykkäpussi nipsulaukku tuplakukkaro nipsukukkaro

Yhteensopivat tuotteet