Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla
Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla

Niitty -kännykkälaukku vetoketjulla

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pieni vetoketjullinen olkalaukku kännykälle ja pikkutavaroille. Laukussa on sisällä yksi avotasku.

Saatavuus Varastossa

Vetoketjullisen pienen olkalaukun päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori vedenkestävää polyesterikuitua, näin tuntuma laukussa on napakka. Laukussa on sisällä tasku. Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä.

Kankaan on suunnitellut Amy MacCready ja se on painettu luontoystävällisillä OEKO-TEX® –sertifioiduilla kangasväreillä. Kankaan kuviossa retrokukkia.

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. Muut olkahihnat voit valita ilman lisämaksua.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. 

Jos tarvitset olkahihnaasi turvalukon, voit sellaisen valita pienestä lisämaksusta. Turvalukko on ommeltu hihnaan ja aukeaa jos olkahihna kiristyy syystä tai toisesta liikaa. Turvalukko on tarkoitettu pienen tavaran kantamiseen pikkulaukussa, eikä sitä suositella laukkuun, missä on paljon painoa.

Laukun koko: laukun leveys 23 cm, laukun syvyys 16 cm ja pohjan leveys 4 cm.