Pouta -kukkarolaukku Maxi (keinonahkaa ja puuvillacanvasta)
Pouta -kukkarolaukku Maxi (keinonahkaa ja puuvillacanvasta) Pouta -kukkarolaukku Maxi (keinonahkaa ja puuvillacanvasta) Pouta -kukkarolaukku Maxi (keinonahkaa ja puuvillacanvasta)

Pouta -kukkarolaukku Maxi (keinonahkaa ja puuvillacanvasta)

Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laukun materiaali on kaunista keinonahkaa ja puuvillacanvasta

Saatavuus Varastossa

Päällinen on paksua kaunista keinonahkaa ja puuvillacanvasta joten tämä malli käy vegaanillekin. Vuori paksua harmaata puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. Olkalaukussa on sisällä tasku. Laukku on saman syvyinen kuin Midi-laukku mutta leveämpi. Laukun kaikki metalliosat ovat hopean värisiä.

Laukun puuvillacanvaksen on suunnitellut Elliott Design Factory ja se on painettu luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä.

Jokaiseen laukkuun kuuluu yksi olkahihna ja voit valita, haluatko laukkuun mustan olkahihnan vai olkahihnan ketjuna. Voit myös ostaa ylimääräisen olkahihnan erikseen.

Musta olkahihna on polypropeenia, se on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita mustan olkahihnan leveyden. Maxilaukkujen kuvissa käytetyn mustan olkahihnan leveys on 15 mm. 

Olkahihna ketjuna on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun. 

Laukun koko: kehyksen leveys 21 cm, laukun syvyys 19 cm.