Pumpuli -kännykkälaukku vetoketjulla
Pumpuli -kännykkälaukku vetoketjulla Pumpuli -kännykkälaukku vetoketjulla Pumpuli -kännykkälaukku vetoketjulla Pumpuli -kännykkälaukku vetoketjulla

Pumpuli -kännykkälaukku vetoketjulla

21,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Alison Janssen

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Vetoketjullisen kännykkälaukun päällinen on marimekon puuvillapanamakangasta ja vuori tukevaa mustaa puuvillaa. Laukussa on sisällä tasku. 

Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisähintaa. Polypropeeninen olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Ensimmäisessä kuvassa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on 10 mm. Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisähintaa.

Lisähinta puuvillaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Puuvillaisen olkahihnan leveys on 15 mm ja sen maksimipituus on 160 cm.

Lisähinta keinonahkaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Keinonahkaisen olkahihnan leveys on 1 cm ja sen maksimipituus on 120 cm. Keinonahkainen olkahihna on tosi kaunis ja muistuttaa oikeaa nahkaa. Voit myös valita keinonahkaisen olkahihnan värin. 

Lisähinta olkahihnasta ketjuna on 2,50 eur. Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: laukun leveys 23 cm, vetoketjun pituus 20 cm, laukun syvyys 14 cm ja pohjan leveys 2 cm.