Pyry -kukkarolaukku Maxi
Pyry -kukkarolaukku Maxi Pyry -kukkarolaukku Maxi Pyry -kukkarolaukku Maxi Pyry -kukkarolaukku Maxi Pyry -kukkarolaukku Maxi

Pyry -kukkarolaukku Maxi

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Elliott Design Factory

Saatavuus Varastossa

Päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori paksua puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. Kukkarolaukussa on sisällä tasku. Laukku on saman syvyinen kuin Midi-laukku mutta leveämpi.

Kankaan on suunnitellut Elliott Design Factory ja se on painettu luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä. 

Musta olkahihna on polypropeenia. Polypropeeninen olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Maxi-laukkujen kuvissa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on 15 mm. Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisämaksua.

Lisähinta keinonahkaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Keinonahkaisen olkahihnan leveys on 1 cm ja sen maksimipituus on 120 cm. Keinonahkainen olkahihna on tosi kaunis ja muistuttaa oikeaa nahkaa. Voit myös valita keinonahkaisen olkahihnan värin. 

Lisähinta olkahihnasta ketjuna on 2,50 eur. Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: kehyksen leveys 21 cm, laukun syvyys 19 cm.

Yhteensopivat tuotteet