Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla
Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla

Räsymatto -kännykkälaukku vetoketjulla

Tuotetta rajoitettu erä.
29,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pieni vetoketjullinen olkalaukku kännykälle.

Saatavuus Varastossa

Pieni vetoketjullinen olkalaukku kännykälle. Kännykkälaukun päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori puuvillasekoitetta. Laukussa on sisällä yksi avotasku. Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä. Laukun vedin on kierrätettyä nahkaa.

Kankaan on suunnitellut Melissa Polomsky ja se on painettu luontoystävällisillä OEKO-TEX® –sertifioiduilla kangasväreillä.

Tuleeko laukku lahjaksi? Voit pienestä summasta lisätä tilaukseen paketoinnin, lue lisää paketoinnista täällä

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. Muut olkahihnat voit valita ilman lisämaksua.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. 

Jos tarvitset olkahihnaasi turvalukon, voit sellaisen valita pienestä lisämaksusta. Turvalukko on ommeltu hihnaan ja aukeaa jos olkahihna kiristyy syystä tai toisesta liikaa. Turvalukko on tarkoitettu lähinnä sisäkäytöön pikkulaukussa (esim. terveydenhuollon ammateissa) eikä sitä suositella laukkuun, missä on paljon painoa. 

Laukun koko: laukun leveys 23 cm, laukun syvyys 16 cm ja pohjan leveys 4 cm.

Yhteensopivat tuotteet