Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa)
Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa) Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa)

Rock -kännykkälaukku Mini (keinonahkaa)

23,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laukun materiaali on kaunista keinonahkaa

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Päällinen on paksua kaunista keinonahkaa joka on aivan aidon nahan näköistä ja tuntuista. Vuori paksua harmaata puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. 

Musta olkahihna on polypropeenia. Polypropeeninen olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Mini-laukkujen kuvissa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on 10 mm. Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisähintaa.

Lisähinta keinonahkaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Keinonahkaisen olkahihnan leveys on 1 cm ja sen maksimipituus on 120 cm. Keinonahkainen olkahihna on tosi kaunis ja muistuttaa oikeaa nahkaa. Voit myös valita keinonahkaisen olkahihnan värin. 

Lisähinta olkahihnasta ketjuna on 2,50 eur. Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: kehyksen leveys 12 cm, laukun syvyys 19 cm.

kukkarolaukku kännykkälaukku marimekko ivanahelsinki globe hope kännykkäpussi nipsulaukku tuplakukkaro nipsukukkaro