Ostoskori

HEIDIN FABRIIKKI

Rock -kukkarolaukku

33,90 €
sis. 24 % ALV

Kukkarolaukun päällinen on hopealla kuvioitua karvakangasta

Kukkarolaukun päällinen on hopealla kuvioitua karvakangasta. Hopeamaalia on "maalattu" karvan päälle, joten pinta on tosi kaunis, tyylikäs ja näyttävä. Vuori pinnoitettua polyesteriä, näin laukku on myös kosteudenkestävä. Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset joten pohja on pikkasen levenevä. Laukussa on sisällä yksi avotasku. Laukun metalliosat ovat hopean väriset. Laukku on valmistettu Lohjalla.

Voit valita laukkuun mieleisesi olkahihnan. Olkahihnan puuvillaa tai polypropeenia voit valita maksutta. Olkaketjusta ja nahkaisesta olkahihnasta peritään pieni lisämaksu.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. Ei lisämaksua.

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Olkahihnaa on kahta kokoa lyhyt ja pitkä. Pitkä on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Lyhyt on 70 cm ja sitä ei voi säätää. Jos valitset olkahihnaksi jomman kumman näistä, lisätään laukun hintaan lisämaksu. 

Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. 

Jos laukku tulee lahjaksi, voit ostaa sille myös paketoinnin kauniiseen lahjapaperiin sekä pakettikortin. Paketointipalveluun voit tutustua täällä.

Laukun hoito-ohjeet löytyy täältä.

Laukun koko: kehyksen leveys 21 cm, laukun syvyys 15 cm.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi