Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi
Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi

Saippuakuplat -Kukkarolaukku Midi

Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laukun päällinen on paksua puuvillacanvasta.

Saatavuus Varastossa

Kukkarolaukun päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori paksua puuvillaa, näin tuntuma laukussa on napakka. Laukun hintaan kuuluu yksi valitsemasi olkahihna. Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä. Laukussa on sisällä yksi avotasku. Laukun kaikki metalliosat ovat hopean väriset. 

Kankaan on suunnitellut Ninola Design ja se on painettu luontoystävällisillä OEKO-TEX® –sertifioiduilla kangasväreillä kestävästi tuotettuun kankaaseen.

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. Muut olkahihnat voit valita ilman lisämaksua.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. 

Jos tarvitset olkahihnaasi turvalukon, voit sellaisen valita pienestä lisämaksusta. Turvalukko on ommeltu hihnaan ja aukeaa jos olkahihna kiristyy syystä tai toisesta liikaa. Turvalukko on tarkoitettu lähinnä sisäkäytöön pikkulaukussa (esim. terveydenhuollon ammateissa) eikä sitä suositella laukkuun, missä on paljon painoa.

Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. 

Laukun koko: kehyksen leveys 15 cm, laukun syvyys 19 cm.