Silmukka -kännykkälaukku Mini
Silmukka -kännykkälaukku Mini Silmukka -kännykkälaukku Mini Silmukka -kännykkälaukku Mini Silmukka -kännykkälaukku Mini Silmukka -kännykkälaukku Mini

Silmukka -kännykkälaukku Mini

Tuotetta rajoitettu erä.
10,50 €
21,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kankaan on suunnitellut Daria Rosen

Saatavuus Varastossa

Kännykkälaukun päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori harmaata tukevaa puuvillaa, näin tuntuma laukussa on jämäkkä. 

Kankaan on suunnitellut Daria Rosen ja se on painettu luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä.

Ensimmäisen kuvan musta olkahihna on polypropeenia. Polypropeeninen olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 160 cm. Voit myös valita polypropeenisen olkahihnan leveyden. Mini-laukkujen kuvissa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on 10 mm. Polypropeenisesta olkahihnasta ei tule lisähintaa.

Lisähinta puuvillaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Puuvillaisen olkahihnan leveys on 15 mm ja sen maksimipituus on 160 cm.

Lisähinta keinonahkaisesta olkahihnasta on 2,50 eur. Keinonahkaisen olkahihnan leveys on 1 cm ja sen maksimipituus on 120 cm. Keinonahkainen olkahihna on tosi kaunis ja muistuttaa oikeaa nahkaa. Voit myös valita keinonahkaisen olkahihnan värin. 

Lisähinta olkahihnasta ketjuna on 2,50 eur. Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Valitsemalla ketjun, saat kukkarolaukusta näyttävän juhlalaukun.

Laukun koko: kehyksen leveys 12 cm, laukun syvyys 19 cm.

kukkarolaukku kännykkälaukku marimekko ivanahelsinki globe hope kännykkäpussi nipsulaukku tuplakukkaro nipsukukkaro

Yhteensopivat tuotteet