Viiru -kukkarolaukku Midi
Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi Viiru -kukkarolaukku Midi

Viiru -kukkarolaukku Midi

Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Voit valita laukkuun itsellesi sopivimman olkahihnan.

Saatavuus Varastossa

Päällinen on paksua puuvillacanvasta ja vuori paksua puuvillaa, näin tuntuma laukussa on napakka. Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä. Laukun kaikki metalliosat ovat hopean väriset. Laukussa on sisällä yksi tasku.

Kankaan on suunnitellut Leanne Hatch ja se on painettu luontoystävällisillä ja myrkyttömillä kangasväreillä.

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Olkahihna on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. Muut olkahihnat voit valita ilman lisämaksua.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. 

Jos tarvitset olkahihnaasi turvalukon, voit sellaisen valita pienestä lisämaksusta. Turvalukko on ommeltu hihnaan ja aukeaa jos olkahihna kiristyy syystä tai toisesta liikaa. Turvalukko on tarkoitettu lähinnä sisäkäytöön pikkulaukussa (esim. terveydenhuollon ammateissa) eikä sitä suositella laukkuun, missä on paljon painoa.

Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus 125 cm.

Laukun koko: kehyksen leveys 15 cm, laukun syvyys 19 cm.