Ostoskori

HEIDIN FABRIIKKI

Yöperhonen -kännykkälaukku Mini

27,90 €
sis. 24 % ALV

Pieni kukkarolaukku uniikista kankaasta kännykälle ja pikkutavaroille

Kännykkälaukun päällinen on paksua polyesteriä joten tuntuma laukussa on napakka, se kestää käyttöä ja on kosteudenkestävä. Kankaan kuvio on painettu OEKO-TEX® –sertifioiduilla kangasväreillä. Laukun vuori on puuvillaa.

Laukun pohjan kulmiin on ommeltu laskokset, näin pohja on pikkasen levenevä. Laukussa on sisällä yksi avotasku. Laukun metalliosat ovat hopean väriset. Laukku on valmistettu Lohjalla.

Voit valita laukkuun mieleisesi olkahihnan. Olkahihnan puuvillaa tai polypropeenia voit valita maksutta. Olkaketjusta ja nahkaisesta olkahihnasta peritään pieni lisämaksu.

Puuvillainen ja polypropeeninen olkahihna ovat säädettäviä ja molempien maksimipituus on noin 160 cm. Ei lisämaksua.

Olkahihna nahkaa on FABRIIKIn omaa tuotantoa. Nahkaista olkahihnaa on kahta kokoa lyhyt ja pitkä. Pitkä on säädettävä ja sen maksimipituus on noin 135 cm. Lyhyt on 70 cm ja sitä ei voi säätää. Jos valitset olkahihnaksi jomman kumman näistä, lisätään laukun hintaan lisämaksu. 

Olkaketju on vakiomittainen ja sen pituus on 125 cm. Jos valitset olkahihnaksi tämän, lisätään laukun hintaan lisämaksu. 

Jos tarvitset olkahihnaasi turvalukon, voit sellaisen valita pienestä lisämaksusta. Turvalukko on ommeltu hihnaan ja aukeaa jos olkahihna kiristyy syystä tai toisesta liikaa. Turvalukko on tarkoitettu lähinnä sisäkäytöön pikkulaukussa (esim. terveydenhuollon ammateissa) eikä sitä suositella laukkuun, missä on paljon painoa. 

Jos laukku tulee lahjaksi, voit ostaa sille myös paketoinnin kauniiseen lahjapaperiin sekä pakettikortin. Paketointipalveluun voit tutustua täällä.

Laukun hoito-ohjeet löytyy täältä.

Laukun koko: kehyksen leveys 12 cm, laukun syvyys 19 cm.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi